Termeni si conditii

Folosirea acestui site implica acceptarea acestor termeni de utilizare. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor de utilizare. Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate fara o notificare prealabila.

In cazul in care un utilizator a introdus pe Reteteculinare.ro materiale asupra carora nu detine drepturi de autor (retete, fotografii etc.), reteta sau informatiile copiate vor fi stearse, iar utilizatorul nu va mai putea folosi contul sau de pe site.

Trebuie sa fiti de acord sa nu publicati mesaje cu continut abuziv, obscen, vulgar, calomnios, de ura, amenintator, sexual sau orice alt material ce poate viola legile aflate in vigoare. Daca publicati astfel de materiale puteti fi imediat si pentru totdeauna indepartat din site. Trebuie sa fiti de acord ca webmaster-ul, administratorul si moderatorii acestui site au dreptul de a sterge, modifica oricand cred ei ca acest lucru se impune.

Ca utilizator, trebuie sa fiti de acord ca orice informatie introdusa de dumneavoastra sa fie stocata in baza de date. Aceste informatii nu vor fi publicate pe site decat dupa ce sunt verificate de unul dintre administratorii sau moderatorii site-ului.